يکشنبه ١٣ خرداد ١٤٠٣_ العربية|English
 


چاپ خبر Print

کتاب ذِکر سُلیمان (مجموعه مقالات روایت‌پژوهی‌ مکتب شهید سلیمانی)


کتاب ذِکر سُلیمان (مجموعه مقالات روایت‌پژوهی‌ مکتب شهید سلیمانی)

موضوعات مرتبط: بانک اطلاعاتی شهید حاج قاسم سلیمانی

محصولات مرتبط: کتاب های دانشکده مدیریت و اقتصاد


 عنوان کتاب:
ذِکر سُلیمان (مجموعه مقالات روایت‌پژوهی‌ مکتب شهید سلیمانی)

  

گردآوری و تدوین:

دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه جامع امام حسین(ع)

ناظر محتوایی:
دکتر محمدعلی برزنونی – دکتر حسین اکبری

ویراستار ادبی: روح اله مهدوی بصیر

نوبت چاپ: اول بهار 1400
تعداد صفحات: 309

شمارگان: 500 نسخه

"دانلود صفحات اولیه کتاب ذکر سلیمان"

 

معرفی کتاب:

دبیرخانۀ دائمی همایش‌های بین‌المللی گام دوم انقلاب اسلامی در دانشگاه جامع امام حسین(ع) با رویکرد راهبردی و با هدف هماهنگی، هم‌افزایی، جهت‌دهی، جریان‌سازی و کمک به شکل‌دهی جبهۀ انقلاب اسلامی تشکیل شده است و تلاش می‌کند از طریق ایجاد زمینه برای نظریه‌پردازی و همچنین استخراج و تولید الگوهای بومی، بتواند در تدوین نقشۀ راه اقدام‌های مورد نیاز برای تحقّق بیانیه در افق‌های کوتاه‌مدّت، میان‌مدّت و بلندمدّت انجام دهد.
در همین راستا به منظور تبیین مکتب شهید سلیمانی جهت استخراج الگوی مدیران جهادی تمدن‌ساز و تعمیم آن در ابعاد بیانیۀ گام دوم انقلاب اسلامی، از روش‌شناسی تبدیل دانش ضمنی افراد قرین (همکاران و نزدیکان کاری) شهید سلیمانی استفاده شده است. همان‌طور که در شکل 2 نشان داده شده است، استادان و پژوهشگران دانشگاه و تیم مدیریت دانش در کنار افراد قرین به شهید سلیمانی قرار گرفتند و در قالب نشست‌های علمی پیش از همایش به بررسی ابعاد و مؤلفه‌های این مکتب پرداختند.
کتاب حاضر حاصل تبدیل این نشست‌های علمی به مقالات علمی با روش روایت‌پژوهی  است. روایت‌پژوهی به معنی یافت وقایع در کشاکش روایت است. روایت‌پژوهی نوعی مطالعه و بررسی است که افراد به دو دلیل از آن بهره می‌برند:
1. تغییر وضعیت نامطلوب و رسیدن به وضعیت نسبتاً مطلوب و در نهایت بهسازی کارها در محیط شغلی‌شان؛
2. تبیین و بازگو کردن روایت‌های خود از پدیدۀ مورد بررسی (Avison, 1999).
روایت‌پژوهی از رويکردهاي مهم در پژوهش‌هاي کيفي است که عمدتاً برای فهم عمیق دیدگاه‌های تجربی خبرگان کاربرد دارد. از روایت‌پژوهی برای درک عمیق افراد قرین و نزدیک در روایت رهبران استفاده می‌شود. در اين رويکرد، پژوهشگر به عنوان مرجع تغيير و تحول امور جاری، بر تجربیات مثبت یا منفی روایت‌شونده متکی است. فردِ قرین به عنوان راوی پدیده عمل می‌کند و مسئله يا مشکل را شناسايي می‌کند یا به ارائۀ آنچه از پدیده دیده است، می‌پردازد. منبع کسب ایده‌های روایی، غالباً صداقت در روایت است. اگر راوی پدیده را به‌درستی شرح دهد، روایت‌پژوهی به ثمر نشسته است. برای این منظور راوی به طور دقيق اطلاعاتي را جمع‌آوري مي‌کند و سپس به اقدام مناسب مبادرت مي‌ورزد و از نتايج اقدام ارزيابي می‌کند (عابدی، 1386). در این پژوهش، با توجه به قرین بودن پژوهشگر با شهید سلیمانی، می‌توان انتظار داشت روایت او از پدیدۀ مورد بررسی (مکتب شهید سلیمانی) نافذ باشد.
در انتها از همه مدیران، استادان، صاحب‌نظران، پژوهشگران و دانشجویان فرهیخته دعوت می‌شود دیدگاه‌ها و نظرهای ارزشمند خود را از طریق پست الکترونیک ckm@ihu.ac.ir به این دانشکده و پژوهشکده ارسال کنند. همچنین به منظور دسترسی آسان پژوهشگران، متن کامل همه مقالات و گفتارپژوهی‌های این کتاب در سایت اینترنتی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه جامع امام حسین(ع) به آدرس https://mgt.ihu.ac.ir  قرار گرفته است.

و من الله التوفیق و علیه التکلان
دانشکده و پژوهشکدۀ مدیریت و اقتصاد
دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام
زمستان1399

 


لینک خرید الکترونیکی کتاب های دانشگاه جامع امام حسین(ع)


فایل‌های ضمیمه:
1400/03/02 - ٢٠:٠٥ / شماره خبر: ١٩٧٥ / تعداد نمایش خبر: 1157
1400/03/02 - ٢٠:٠٥ / Code: ١٩٧٥ / Number: 1157
امتیازدهی
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 






آدرس: تهران - بزرگراه شهید بابایی - دانشگاه جامع امام حسین علیه‌السلام - پردیس مرکزی- دانشكده و پژوهشكده مدیریت و اقتصاد

تلفن: 77105823-021 رایانامه: ckm@ihu.ac.ir

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه جامع امام حسین علیه‌السلام می باشد.