دوشنبه ٠٢ ارديبهشت ١٣٩٨
test-alt
  • نماهنگ/"موج بی‌قراری" در وصف پاسداران انقلاب
    نماهنگ «موج بی‌قراری» در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تولید و منتشر شد.

• بیانات مقام معظم رهبری در دیدار جمعی از پاسداران و خانواده‌های آنان
    سپاه پاسدار انقلاب است.

• سال 1398 - رونق تولید مبارکباد.
    بیانات مقام معظم رهبری در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی- اول فروردین ماه 1398

• انتقام خون شهدایمان را می گیریم.
    سپاه نیوز:سرلشکر جعفری با تاکید بر اینکه بدون تردید انتقام خون شهدای مظلوم مان را خواهیم گرفت ،گفت : درصورتی که پاکستان به مسئولیتهای خود در مبارزه با تروریست‌ها عمل نکند ،جمهوری اسلامی ایران به مجازات مزدوران سازمان یافته توسط سرویس های جاسوسی منطقه و فرامنطقه ای خواهد پرداخت.

• انتشار کتاب «ایران 20؛ روند پژوهی چهل سالگی جمهوری اسلامی ایران + اطلاعات و آمار»
    با استقبال بسیار خوب جامعه علمی و پژوهشی کشور، انتشار کتاب «ایران 20؛ روند پژوهی چهل سالگی جمهوری اسلامی ایران + اطلاعات و آمار» در زمان کوتاهی با تیراژ 15000 جلد به چاپ چهارم رسید.

اخبار دانشگاهکتاب هامقالات علمیهمایش ها و سمینارهاپایان نامه هاکسر خدمت