سه شنبه ٢٨ خرداد ١٣٩٨

اخبار > انتشار کتاب «اصول و مبانی كشف تغييرات با استفاده از سنجش از دور»

انتشار کتاب «اصول و مبانی كشف تغييرات با استفاده از سنجش از دور»

به همت موسسه چاپ و انتشارات دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام؛ کتاب «اصول و مبانی كشف تغييرات با استفاده از سنجش از دور» تالیف: دکتر علی سرکارگر اردکانی، محمد رضا طالبی آبکنار با قیمت 22.000 تومان منتشر شد.

مشخصات کتاب:

عنوان‌: اصول و مبانی كشف تغييرات با استفاده از سنجش از دور

تألیف: دکتر علی سرکارگر اردکانی، محمد رضا طالبی آبکنار

طرّاحی جلد: هادی بهادری

صفحه‌آرایی: سید مسعود جعفری

ناظر فنی چاپ: سید محمدباقر موسوی، سعید محمودی

نوبت‌ چاپ‌: اول (مهرماه 1397)

پيش گفتار:

كتاب پيش رو تلاشي است جهت كاربردي نمودن دانش سنجش‌ازدور در علوم مختلف، بالأخص كشف تغييرات با استفاده از داده‌های ماهواره­ای كه دیرزمانی است در جهان مورداستفاده قرارگرفته است. اما این‌گونه به نظر می‌رسد اين بخش از سنجش‌ازدور در ايران كمتر موردتوجه پژوهشگران و اساتيد قرارگرفته است.

در اين كتاب ابتدا و در فصل اول كلياتي از سنجش‌ازدور و كشف تغييرات بیان‌شده و در فصل دوم ویژگی‌های مختلف داده‌ها و تصاوير ماهواره‌ای به همراه روش­هاي آماده­سازي و پردازش اوليه تصاوير ماهواره‌ای جهت کشف تغییرات ارائه می‌شود، در فصل سوم عمده روش‌های مورد استفاده در کشف تغییرات معرفی‌شده و نقاط قوت و ضعف هر يك بيان می­شود و در فصل چهارم مباني تئوريك كشف تغييرات و الگوریتم‌های كاربردی در اين حوزه به همراه روش اجرائی آن‌ها ارائه می‌شود. در فصل پنجم، كاربردهاي مختلف سنجش‌ازدور و به‌طور خاص كشف تغييرات در علوم مختلف با مثال­هاي موضوعي بيان مي­گردد. این کتاب باهدف استفاده دانشجویان گرایش­های مختلف سنجش‌ازدور و علوم زمین، به‌عنوان یک کتاب آموزشی و پژوهشی و همچنین حوزه‌های مختلف نظامی و پدافند غیرعامل تدوین گردیده است.

اميد است كه اين كتاب موردتوجه و استفاده محققان، اساتيد و دانشجويان علاقه‌مند به سنجش‌ازدور قرار گيرد.

٠٩:٠٤ - سه شنبه ٢١ اسفند ١٣٩٧    /    عدد : ٦٦٦    /    تعداد نمایش : ٢٢٣