سه شنبه ٢٨ خرداد ١٣٩٨

اخبار > انتشار کتاب «سياست مدیریت بحران؛ رهبري دولتی تحت شرایط فشار»

انتشار کتاب «سياست مدیریت بحران؛ رهبري دولتی تحت شرایط فشار»

به همت موسسه چاپ و انتشارات دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام؛ کتاب «سياست مدیریت بحران؛ رهبري دولتی تحت شرایط فشار» تالیف آرجین بوین، پاول تی هارت، اریک استرن، بنت سندلیوس و ترجمه دکتر رسول یوسفی رامندی، دکتر مصطفی اسماعیلی، مسلم گلستان با قیمت 26.000 تومان منتشر شد.

مشخصات کتاب

عنوان‌: «سياست مدیریت بحران؛ رهبري دولتی تحت شرایط فشار»

تألیف: آرجین بوین، پاول تی هارت، اریک استرن، بنت سندلیوس

ترجمه: دکتر رسول یوسفی رامندی، دکتر مصطفی اسماعیلی، مسلم گلستان

طرّاحی جلد: هادی بهادری

ویرایش ادبی: سیّدمحمّدباقر موسوی

صفحه‌آرایی: ابوالفضل خوشخط

ناظر فنی چاپ: علیرضا رحیمی- سعید محمودی

نوبت‌ چاپ‌: اول (شهریور 1397)

سیاست مدیریت بحران

مدیریت بحران، یکی از ویژگیهای معرف حکمرانی معاصر بوده است. در مقاطع بحران، اجتماعات و اعضای سازمانها از رهبرانشان انتظار دارند، تا تاثیر بحران موجود را به حداقل برسانند. در حالیکه منتقدان و رقبای بروکراتیک سعی میکنند تا فرصت را برای سرزنش حاکمان مسئول و سیاستهایشان مغتنم شمارند. در این محیط نهایی سیاست سازان باید تا اندازه ای، مفهومی از بهنجاری را برقرار سازند و یادگیری و فراگیری جمعی از تجربه بحران را تقویت نمایند. در این تحلیل جامع منحصر به فرد، نویسندگان شیوه ای را که رهبران با چالش های مبتلا به مواجه می گردند، مخاطرات و فرصت های سیاسی که آنها را به

هماورد می طلبد، خطاهایی که مرتکب میشوند، دشواریهایی که باید از آنها برحذر باشند ومسیرهایی که پس از بحران باید تعقیب کنند، را مورد بررسی قرار میدهند. این کتاب بر یک دهه پژوهش موردی بین المللی جمعی مبتنی شده است و یک چشم انداز چند رشته ای قابل توجه را ارائه میدهد. این کتاب یک تشریک مساعی حائز اهمیت و بدیع از سوی متخصصان سیاستگذاری و امنیت بین المللی به شمار می رود.

آرجین بوین استادیار رشته مدیریت دولتی دانشگاه لیدن میباشد، ایشان نویسنده کتاب طراحی نهادهای دولتی (2001) و همراه با روزنتال و کامفورت نویسنده کتاب مدیریت بحرانها: تهدیدات، معماها و فرصتها بوده است.

پائول تی هارت، استادیار مدرسه تحقیقاتی علوم اجتماعی دانشگاه ملی استرالیا واستاد مدیریت دولتی مدرسه حکومتی اترخت، دانشگاه اترخت میباشد، آثارش عبارتند از: درک و فهم شکستهای مفتضحانه سیاستگذاری (1999)1996 فراسوی تفکر گروهی (1997) و موفقیت و شکست در حکمرانی دولتی (2001) اریک استرن، مدیر کریس مارت می باشد، در همان حال که وی به عنوان استاد رشته حکومت در کالج دفاع ملی سوئد و نیز استادیار رشته حکومت در دانشگاه اوپسالا فعالیت می کند. وی نویسنده کتاب تصمیم سازی بحرانی: یک رهیافت نهادی شناختی (1999) می باشد.

بنت ساندلیوس، مدیر مالی کریس مارت و استاد رشته حکومت دانشگاه اوپسالا میباشد. وی دانشمند عالی رتبه سازمان مدیریت اورژانسی سوئد و مسئول ترویج و توسعه تحقیقات در حوزه امنیت داخلی است.

٠٩:٤٦ - چهارشنبه ٢٢ اسفند ١٣٩٧    /    عدد : ٦٧٦    /    تعداد نمایش : ٢٦٦