دوشنبه ٣١ خرداد ١٤٠٠

اخبار > بازدید فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران از دانشگاه جامع امام حسین (علیه السلام)

چاپ خبر Print

دیدار فرمانده ندسا و فرمانده دانشگاه

سردار علی فدوی، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران به همراهی سردار محمدرضا آهنگر، فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (علیه السلام)  بازدیدی چند ساعته از مراکز آموزشی پژوهشی و همچنین دستاوردهای این دانشگاه را به انجام رساندند.

در این دیدار  که سردار ابوالفضل صالح نژاد، معاون تحقیقات صنعتی سپاه نیز حضور داشت؛ راههای همکاری و تعاملات بیشتر طرفین طی جلسه ای تفصیلا مورد بحث  و بررسی قرار گرفت.

پس از پایان این جلسه همفکری، دریادار پاسدار علی فدوی به اتفاق سردار حسنی آهنگر و  همچنین سردار صالح نژاد از مراکز تحقیقاتی و دستاوردهای پژوهشی دانشگاه جامع امام حسین (علیه السلام) بازدید بعمل آوردند. همچنین در این مراسم توسط دریادار فدوی یکی از آزمایشگاههای تحقیقاتی این دانشگاه افتتاح شد.

در پایان این مراسم بازدیدی، چندین تفاهم نامه همکاری میان نیروی دریایی سپاه و دانشگاه جامع امام حسین(ع) به امضاء طرفین رسید.

دوشنبه ٢ اسفند ١٣٩٥ - ١٤:٠٢ / شماره خبر: ٢٢٤ / تعداد نمایش خبر: 6173
دوشنبه ٢ اسفند ١٣٩٥ - ١٤:٠٢ / Code: ٢٢٤ / Number: 6173