يکشنبه ٢٣ خرداد ١٤٠٠

اخبار > آشنایی با خبر نویسی و ماهیت متون خبری

چاپ خبر Print

آشنایی با خبر نویسی و ماهیت متون خبری

خبر چیست؟، چگونه یک متن خبری بنویسیم؟، تفاوت یک گزارش خبری و یک مقاله علمی، پژوهشی در چیست؟، برای تقریر و نگارش اخبار دقیقا از کجا باید آغاز کرد؟ و... اینها سوالاتی است که برای هرکسی که تمایل به فهم مقوله رسانه و خبر را دارد ایجاد خواهد شد و از همین روی دانشگاه جامع امام حسین (علیه السلام) ضمن بر گزاری کلاسی آموزشی قصد دارد تا پاسخی برای چنین پرسش هایی به علاقه مندان بدهد.

کلاس آموزشی «آشنایی با رسم الخط خبر» روز دوشنبه نهم اسفند سال جاری در دانشگاه جامع امام حسین (علیه السلام) برگزار خواهد شد.

آشنایی با رسم الخط خبر؛ نشستی با حضور اساتید و مدرسان حوزه رسانه است که می کوشد تا ضمن آموزش نحوه نگارش متون خبری از ماهیت و چیستی زبان رسانه نیز پرده بردارد.

لازم به ذکر است که این کلاس آموزشی روز دوشنبه نهم اسفند 95 ساعت 8 الی 10 صبح در سالن جلسات ساختمان فرماندهی برگزار خواهد شد.

شنبه ٧ اسفند ١٣٩٥ - ١٢:٣٧ / شماره خبر: ٢٣٣ / تعداد نمایش خبر: 9304
شنبه ٧ اسفند ١٣٩٥ - ١٢:٣٧ / Code: ٢٣٣ / Number: 9304