يکشنبه ٢٣ خرداد ١٤٠٠

اخبار > بیانیه دانشگاه جامع امام حسین(ع) در پی اقدام تروریستی اخیر در تهران

چاپ خبر Print

بیانیه دانشگاه جامع امام حسین(ع) در پی اقدام تروریستی اخیر در تهران

اقدام مذبوحانه­ی جمعی از تروریستهای تکفیری که روز دوازدهم ماه مبارک رمضان در جوار مرقد مطهر حضرت امام راحل(ره) و مجلس شورای اسلامی به شهادت تعداد از عزیزان روزه دار؛ اعم از پاسداران حریم انقلاب اسلامی و مردم بی گناه و مجروح شدن جمعی دیگر انجامید، نشان از دشمنی­های خباثت آلود مزدوران استکبار با ملت سرافراز و رشید ایران عزیز دارد. ترورهایی کور که یادآور ترورهای کور دهه شصت منافقان بود و امروز با دستان تکفیری­ها و با حمایت همان منافقان و اربابانشان صورت می­گیرد.

دانشگاه جامع امام حسین(ع) ضمن عرض تسلیت به بازماندگان شهدای عزیز و اعلام همدردی با مجروحان این حادثه، همنوا با رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی) اعلام می­دارد که این کارها و ترقه بازیها، خللی در حرکت بزرگ ملت ایران ایجاد نخواهد کرد و این ملت با عزم راسخ گوش به فرمان ولی امر خود برای فتح قله­های ظفر به پیش خواهد رفت. انشاءا...

شنبه ٢٠ خرداد ١٣٩٦ - ١٧:٠٥ / شماره خبر: ٢٨٨ / تعداد نمایش خبر: 10080
شنبه ٢٠ خرداد ١٣٩٦ - ١٧:٠٥ / Code: ٢٨٨ / Number: 10080