صفحه اصلي > تازه های دانش و دانشگاه 

اخبار > دکتر حسنی آهنگر: با بکارگیری ظرفیت غنی استان سیستان و بلوچستان و امیدآفرینی، مشکلات برطرف خواهد شد.

 


چاپ خبر Print

دکتر حسنی آهنگر: با بکارگیری ظرفیت غنی استان سیستان و بلوچستان و امیدآفرینی، مشکلات برطرف خواهد شد.


دکتر محمدرضا حسنی آهنگر، ریاست دانشگاه جامع امام حسین(ع) و هیئت همراه، ضمن دیدار با استاندار سیستان و بلوچستان و برخی مسئولین استانی وهمچنین بازدید از پروژه های آبی این استان، به ایراد سخن پرداخت.

حسنی آهنگر: برای کمک به احصای نظام مسایل سیستان و بلوچستان مظلوم وارائه راه حل های آنها به استان آمده ایم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع امام حسین_علیه السلام؛ دکتر حسنی آهنگر ریاست این دانشگاه، ضمن بازدید از برخی پروژه های آبی استان سیستان و بلوچستان در نشستی با محمد کرمی استاندار، مسولین استانی و رؤسای دانشگاه های استان اظهار داشت: الحمدلله با حضور آقای سردارکرمی اقدامات خوبی شروع و پیگیری می شود که قطعاً در راستای امید آفرینی در مناطق مختلف استان، بالاخص مناطق محروم و ضعیف مؤثر خواهد بود.

استان سیستان و بلوچستان به عنوان دومین استان پهناور کشور در جنوب شرقی ایران با ظرفیت معادن مختلف و آبهای زیرزمینی منابع غنی ای را در اختیار دارد. دانشگاه جامع امام حسین در چند سال گذشته با نگاه بر حل مسایل کشوری، مطالعات دقیق و مفصلی را در حوزه آب در سراسر کشور و به خصوص در منطقه جنوب شرق انجام داده که ماحصل آن ان شاءالله با همکاری استاندار محترم در جهت رفع مشکلات کشاورزی و زیست بوم این استان می انجامد.

 در ادامه استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به پتانسیل بالای استان گفت: ما نمی توانیم بگوییم که این استان محروم است. متاسفانه به دلیل برخی از روش‌های زندگی، فرهنگ کار در این استان دچار آسیب شده و وقتی فرهنگ کار دچار آسیب می شود، رشد و توسعه منطقه نیز دچار مشکل می گردد. 

وی با اشاره به ظرفیت عظیم آبهای زیرزمینی و حفر چاه ها بیان داشت: ظرفیت لازم در زمینه افزایش تولیدات کشاورزی در این استان وجود دارد و این تولیدات می تواند در راستای تامین امنیت غذایی تاثیرگذار باشد. هر کدام از شهرستان های استان به خصوص در زمینه تولیدات صنعتی، کشاورزی و دامی ظرفیت خاصی دارند و برخی از شهرستان ها همانند زرآباد خاک حاصلخیزی برای کاشت نوع خاصی از محصولات گرمسیری را داراست.

کرمی همچنین به پتانسیل عظیم تجارت دریایی اشاره کرد و افزود: ایجاد منطقه هاب دام در این استان به خصوص با راه اندازی کشتارگاه ها و خرید دام از از کشورهای همجوار و صادرات آن به استانها و کشورهای دیگر از ظرفیت‌های این استان هستند.

در ادامه طرفين براي ايجاد زمينه‌هاي همكاري مشترك بالاخص در زمینه حفاری و رفع مشکل انتقال آب مذاکره و تفاهم نامه ای را امضا نمودند.

 

 

کانال رسمی دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام در پیام رسان های ایتا، بله و روبیکا:

http://eitaa.com/ihu_ac_ir

http://ble.ir/ihu_ac_ir

https://rubika.ir/ihu_ac_ir


جمعه ١٥ ارديبهشت ١٤٠٢ - ٠٣:٠٢ / شماره خبر: ٣٨٨٤ / تعداد نمایش خبر: 196
جمعه ١٥ ارديبهشت ١٤٠٢ - ٠٣:٠٢ / Code: ٣٨٨٤ / Number: 196
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید: