صفحه اصلي > تازه های دانش و دانشگاه 

اخبار > سخنرانی امام جمعه تهران در دانشگاه جامع امام حسین(ع)

 


چاپ خبر Print

سخنرانی امام جمعه تهران در دانشگاه جامع امام حسین(ع)


حجت الاسلام و المسلمین محمدجواد علی اکبری، امام جمعه موقت تهران و رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با حضور در دانشگاه جامع امام حسین_علیه السلام_ در جمع کارکنان و مسئولین این دانشگاه به ایراد سخن پرداخت.

 

 

امام جمعه موقت تهران: 

قرآن کریم را مدبرانه تلاوت کنید تا در جریان  حرکت انبیاء الهی قرار بگیرید/یقین عزت را در وجود انسان تقویت می کند/ پیامبر(ص) به عنوان اسوه و الگوی تمام و مقصد برای همه ما معرفی شدند


حجت‌الاسلام علی‌اکبری گفت: در بین کتاب های آسمانی قرآن کریم دارای امتیاز ویژه ای است که امام راحل فرموده بودند که اگر قرآن نبود باب معرفت الله الی الابد بسته بود.



به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع امام حسین(ع) حجت‌الاسلام محمدجواد علی‌اکبری  امام جمعه موقت تهران در نشست صمیمی با دانشجویان این دانشگاه  اظهار داشت: خدا متعال را شاکریم که در جمع شما عزیزان حضور پیدا کردیم و از مجموعه محترم  دانشگاه جامع امام حسین(ع) تشکر می کنم.


حجت الاسلام علی اکبری  به تلاوت مدبرانه کلام الهی تاکید کرد و  افزود: به عزیزانی که در صراط طلبگی قرار می گیرند دعوت می کنم قرآن کریم را مدبرانه تلاوت کنند تا در جریان عمومی حرکت انبیاء(ع)، مبانی، خطوط و جهت گیری های آن بزرگواران برای شیوه های مواجهه قرار بگیرند.


حجت الاسلام علی اکبری ادامه داد: در کار مواجهه با شاگردان و افرادی در مسی  ما در فرآیند رشد قرار می گیرند ما نیز در این مسیر همراه هستیم تا فرآیند رشد آنها را تسریع کند و مراقبت های لازم را انجام دهد و در مسیر هدف هایشان ثابت و استوار نگه دارد.


وی تصریح کرد: اگر خداوند متعال به کسی توفیق داد در مسیر رشد دیگران مسئولیتی متوجه آنها شد یک قائده عمومی سراغ آنها می آید تا این را به عنوان یک فرصت خوبی برای اعتلای شخصیت خود درنظر بگیرد.


حجت الاسلام علی اکبری اضافه کرد: در این مسیر خود معلم و مربی اولین کسانی هستند که از حوزه تعلیمی و تربیتی شان دریافت خواهند داشت و فرآیند رشد آنها را تضمین می کند چرا که دائم می دانند باید دریافت داشته باشند و جلوتر از شاگردان شان در مسیر خودسازی حرکت کنند.


وی افزود: مرحوم علامه طباطبایی در جمله ای دارند که ما در این عالم کاری مهمتر از  خودسازی نداریم و هر چیزی این عالم باید یک بهانه ای باشد تا رسالت و ماموریت بزرگی که به عهده داریم ما را یاری کند.


حجت الاسلام علی اکبری افزود: از هر بهانه ای در این عالم باید برای پرواز و رشد خود استفاده کنیم و نباید  فرصت ها را از دست دهیم.


وی تاکید کرد: در کار تربیت چیزی که از خط انبیاء الهی استفاده می شود به عنوان یک قائده بسیار اساسی این است که شخصیت خودشان را در محیط اسماء الهی پرورش دهند.


حجت الاسلام علی اکبری افزود: در بین کتاب های آسمانی قرآن کریم دارای امتیاز ویژه ای است که امام راحل فرموده بودند که اگر قرآن نبود باب معرفت الله الی الابد بسته بود.


وی با بیان اينکه قرآن کریم از هر مسیری تجلی اسماءالحسنی است، یادآور شد: جلوه ویژه قرآن کریم دربرابر چشم انسان رشد یافته در محضر قرآن عبارت است از تجلی اسماء الهی که دائم با نام های خداوند متعال بر عقل و قلب انسان مومن جلوه می کند.


حجت الاسلام علی اکبری با بیان اینکه  خودسازی سهم ما از اسماءالحسنی است، ادامه داد: جلوه های اسماءالحسنی در قرآن کریم برای ما انسان هاست. 


وی گفت: انسان در ماه شوال متوجه می شود که ماه مبارک رمضان چقدر متفاوت و بزرگ بود که  همه ما چقدر حس خوب و الهی داشتیم.


حجت الاسلام علی اکبری به  دعای اسماء اشاره کرد و گفت: سهم بشری جامع از اسماء الحسنی در خزانه شخصیت انسان کامل است و ما زمانی که با پیامبر الهی ارتباط می گیریم درواقع  با منبع اصلی حقایق قدسی ارتباط گرفتیم‌.


وی با تاکید بر اینکه یقین عزت را در وجود انسان تقویت می کند، عنوان کرد: بین عزت و قوت نسبت نزدیکی وجود دارد و کسی که از قوت علمی،  فکری، روحی ، روانی ، جسمی بیشتری برخوردار است عزیز می شود.


حجت الاسلام علی اکبری به  جامعه علمی استاد اشاره کرد و افزود: استاد و معلم  دائم در فرآیند قوت سیر می کنند و هر سهمی از قوت علمی بدست بیاورند سراغ مرحله بالاتر می روند و در شخصیت آنها عزت علمی مستقر می شود و شاگرد فاصله علمی را در بین خود و استاد زیاد می بیند و این قوت است.


امام جمعه موقت تهران به دعای اسماء اشاره کرد و گفت: خداوند متعال در این عالم نشانه های زیادی دارد و زمانی که با پیامبران الهی ارتباط می گیریم درواقع با منبع اصلی حقایق قدسی ارتباط گرفتیم.


حجت الاسلام علی اکبری به آیه شریف" لَقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِمَنْ كَانَ يَرْجُو اللَّهَ وَالْيَوْمَ الْآخِرَ وَذَكَرَ اللَّهَ كَثِيرًا"اشاره کرد و افزود: در این آیه شریفه پیامبر اکرم(ص) به عنوان اسوه و الگوی تمام و مقصد برای ما معرفی می شوند و این بزرگترین تعریف است.


وی  با تاکید بر اینکه ارتباط با قرآن و اهل بیت(ع) ما را حفظ می کند و فرصت پرواز را به ما می دهد، یادآور شد: پیامبر اکرم(ص)  در مسیر رشد دیگران قرار گرفته و  الگو همه ما هستند.

 


سه شنبه ١٩ ارديبهشت ١٤٠٢ - ٠٩:٢٦ / شماره خبر: ٣٩٠٦ / تعداد نمایش خبر: 214
سه شنبه ١٩ ارديبهشت ١٤٠٢ - ٠٩:٢٦ / Code: ٣٩٠٦ / Number: 214
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید: