صفحه اصلي > تازه های دانش و دانشگاه 

اخبار > امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه یاسوج و دانشگاه جامع امام حسین(ع)

 


چاپ خبر Print

امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه یاسوج و دانشگاه جامع امام حسین(ع)


با حضور دکتر بهادر کرمی ریاست دانشگاه یاسوج و دکتر روح الله رضوی نژاد، ریاست دانشکده و پژوهشکده علوم پایه ی دانشگاه جامع امام حسین_علیه السلام_ تفاهم نامه همکاری علمی و پژوهشی و همچنین پیمان اخوت، میان این دو دانشگاه منعقد گردید.

امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه یاسوج و دانشگاه جامع امام حسین(ع)


به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع امام حسین_علیه السلام_پیمان اخوت و طرح تعاون میان دانشگاه جامع امام حسین (ع) و دانشگاه یاسوج طی مراسمی با حضور مسئولین مربوطه، در سالن شهید چمران  دانشگاه یاسوج امضاء شد. 


در این نشست دکتر بهادر کرمی ریاست دانشگاه یاسوج، دکتر کشکولی رییس و اعضای هیئت علمی دانشکده علوم پایه دانشگاه یاسوج، دکتر رضوی نژاد رییس دانشکده علوم پایه دانشگاه جامع امام حسین_علیه السلام_ و با حضور جمعی از اساتید و اندیشمندان حوزه علوم پایه برگزار گردید.

در ابتدای این برنامه دکتر بهادر کرمی رئیس دانشگاه یاسوج ، ضمن گرامی داشت سال جهانی علوم پایه(۲۰۲۲ میلادی)که با تدبیر یونسکو نامگذاری شده است، گفت: امروز در این همایش، شاهد اتفاق ویژه ای هستیم و دانشگاه جامع امام حسین_علیه السلام_ و دانشگاه یاسوج،  در حوزه  علوم  پایه پیمان اخوت و همکاری را منعقد کردند که مقرر شد دو دانشکده علوم پایه دانشگاه جامع امام حسین _علیه السلام_و دانشکده علوم پایه دانشگاه یاسوج، همکاری‌های مشترکی را در آینده داشته باشند؛ که این اتفاق خوب امروز در این جلسه رخ داد.


در ادامه ی برنامه، دکتر روح الله رضوی نژاد رییس دانشکده و پژوهشکده علوم پایه  دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام مدل اجرایی در این دانشکده و پژوهشکده را  شرح داده و سپس نظر اساتید برای اجرای طرح ارتقاء و تحول علوم پایه و بنیادی مطرح گردید. در نهایت دکتر کرمی در جمع بندی سخنرانی خود بر اهمیت این همکاری و اجرایی شدن تعاملات صورت پذیرفته تأکید نمود.

در این مراسم آقایان دکتر روح اله رضوی نژاد و دکتر مصطفی نجفی به نمایندگی از دانشگاه جامع‌ امام‌حسین_علیه السلام_حضور داشتند. 


شایان ذکر است براساس این تفاهم نامه، همکاری‌های مشترکی در زمینه آموزشی، پژوهشی، فناوری و ... بین دو دانشگاه در حوزه علوم پایه صورت خواهد گرفت. در ضمن برای حل برخی مسائل استان، از جمله حل مشکلات جنگل های بلوط، بین دو دانشگاه توافق صورت پذیرفت.

 

 

کانال رسمی دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام در پیام رسان های ایتا، بله و روبیکا:

http://eitaa.com/ihu_ac_ir

http://ble.ir/ihu_ac_ir

 https://rubika.ir/ihu_ac_ir


پنج شنبه ٢١ ارديبهشت ١٤٠٢ - ١١:١٩ / شماره خبر: ٣٩١٦ / تعداد نمایش خبر: 130
پنج شنبه ٢١ ارديبهشت ١٤٠٢ - ١١:١٩ / Code: ٣٩١٦ / Number: 130
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید: