صفحه اصلي > تازه‌های دانشگاه

تازه‌های دانشگاه

پیام رییس دانشگاه جامع امام حسین به اساتید و دانشجویان دانشگاه های اروپا و آمریکا

وقت آن رسیده که اساتید و دانشجویان، امتداد صدای مظلومانه زنان و کودکان فلسطینی شوند و این جنبش‌های دانشگاهی سراسر جهان را برای مردمی که از حداقل‌ حقوق بشری و امکانات لازم برای زنده ماندن هم محروم شده‌اند، به حرکت و اعتراض وادارند.

برگزاری همایش بزرگ پیاده روی دانشگاه جامع امام حسین(ع)

برگزاری همایش بزرگ پیاده روی کارکنان دانشگاه جامع امام حسین(ع) و خانواده ها با شعار "دانشگاه پویا" به ظرفیت ۳هزار نفر در ارتفاعات این دانشگاه برگزار شد.

نظم نوین جهانی و منطقه غرب آسیا

سمینار بین المللی نظم نوین جهانی و منطقه غرب آسیا برگزار شد.

گام‌های مستمر برای برداشتن گام دوم انقلاب توسط دانشگاه تمدن‌ساز ضروری است

صبح امروز در مراسم گرامیدشت روز استاد و هفته عقیدتی سیاسی در دانشگاه جامع امام حسین(ع)، از مربیان منتخب تقدیر به عمل آمد و در راستای رسالت‌های این روز رئیس دانشگاه جامع امام حسین و وزیر صمت نکاتی را خاطر نشان کردند.

نشست «تخصصی‌سازی تولید متن و محتوای دوره‌-رشته‌های دانشگاه جامع امام حسین»

نشست «تخصصی‌سازی تولید متن و محتوای دوره‌-رشته‌های دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام» در روز شنبه مورخ 22 اردیبهشت برگزار گردید.

دکتر حسنی آهنگر عضو «شورای ملی راهبری هوش مصنوعی» شد

رییس جمهور در حکمی «محمدرضا حسنی آهنگر» رییس دانشگاه جامع امام حسین (ع) را به عنوان «عضو شورای ملی راهبری هوش مصنوعی» منصوب کرد.

یادداشت: دفاع مشروع ایران منطبق برموازین بین المللی/ محسن طیب

اقدام جمهوری اسلامی ایران علیه رژیم متجاوز صهیونیستی در پاسخ به حمله به کنسولگری ایران در دمشق منطبق بر موازین و قواعد بین المللی بوده است.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>