صفحه اصلي > تازه‌های دانش

تازه‌های دانش

افزایش بهره‌وری صنایع با دانش

به‌روزکردن تجهیزات یکی از راه‌های مؤثر افزایش بهره‌وری در صنایع و بنگاه‌های اقتصادی است، اما با وجود فناوری‌های دانش‌بنیان در کشور، بایستی ریل‌گذاری‌هایی برای ورود آن‌ها به صنایع انجام شود؛ به عبارت دیگر، در کشور فناوری هست، اما نه در آنجا که باید باشد.

رکورد زنی صنعت فضایی

تا پیش از سال ۱۴۰۲، ارسال سنگین‌ترین ماهواره ایرانی به فضا از نقاط مورد توجه در کارنامه دولت سیزدهم بود. در سال ۱۴۰۲، شکستن رکورد تعداد پرتاب در یک سال و فتح بیشترین ارتفاع ماهواره‌ای از سطح زمین از اقداماتی بود که به این کارنامه اضافه شد؛ اما این ماهواره‌های مهم چه ماهواره‌هایی بودند؟

فراخوان برگزاری شصت و هشتمین سمینار ملّی نقشه جامع مدیریت اسلامی (نَجما 68)

زمان برگزاری: پنجشنبه 13 اردیبهشت ماه 1403 از ساعت 8 الی 12

نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی»

نخستین «موتور ۶ سیلندر ایران» توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان در پژوهشکده سامانه‌های هوشمند شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف ساخته و با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور رونمایی شد.

بهبود شبکه‌ها با مدیریت هوشمند

یک محقق ایرانی در طرح پژوهشی به بررسی «مدیریت و کنترل توزیع شده روی شبکه‌های مخابراتی» با هدف بهینه‌سازی انرژی و بهبود کارکرد دستگاه‌های الکترونیکی و مخابراتی پرداخت.

توجه به تدوین، بازنگری و اجرای برنامه راهبردی به عنوان معیار جدید رتبه‌بندی دانشگاه‌ها

مشاور وزیر علوم در برنامه‌ریزی و مدیریت راهبردی گفت: اجرای برنامه راهبردی دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری به عنوان شاخصی جدید در رتبه‌بندی موسسات آموزش عالی لحاظ می‌شود.

برگزاری شصت و هفتمین سمینار ملّی نقشه جامع مدیریت اسلامی (نَجما 67)

زمان برگزاری: پنجشنبه 30 فروردین ماه 1403 از ساعت 8 الی 12

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>