صفحه اصلي > معاونت تربیت و آموزش > مدیریت تربیتی و دانشجویی > شرایط و ضوابط خوابگاه 

شرایط و ضوابط خوابگاه

 

 

بسمه تعالی

شرایط و ضوابط اختصاص خوابگاه دانشجویی دانشگاه جامع امام حسین(ع)

*********

 

تأمین نیازهای اولیه دانشجویان به منظور کاهش دغدغه های معیشتی و تمرکز حداکثری بر رشد و تعالی تربیتی آموزشی از سیاست های مؤکد دانشگاه می باشد که مأموریت تحقق هرچه بیشتر آن بر عهده مدیریت امور دانشجویی قرار داده شده است. از سویی دیگر با توجه به محدودیت های منابع و امکانات و لزوم عدالت بهره مندی از امکانات با محوریت رویکرد تربیتی، مدیریت امور دانشجویی شرایط و ضوابط اختصاص خوابگاه های دانشجویی را به شرح زیر تدوین نموده است.

الف) تعاریف:

خوابگاه دانشجویی: موقعیتی مکانی است که دانشجویان حائز شرایط در طول تحصیل به صورت فردی یا گروهی، بخش عمده ای از اوقات خود را برابر با مقررات مربوطه در آن سپری می کنند.

مدیریت دانشجویی: یکی از مدیریت های معاونت تربیت و آموزش دانشگاه است که رسیدگی به امور رفاهی دانشجویان یکی از وظایف آن می باشد.

امور خوابگاه ها: یکی از ادارات زیرمجموعه مدیریت دانشجویی است که مسئولیت حفظ اموال، اماکن، تأسیسات و اجرای مقررات عمومی خوابگاه ها را برعهده دارد.

دانشجو: افرادی که از طریق آزمون سراسری یا آزمون های داخلی مراحل مختلف گزینش دانشگاه را سپری کرده و دارای کد دانشجویی و پرونده فعال می باشند.

ب) مدت اسکان (از تاریخ شروع به تحصیل):

دانشجویان واجد شرایط با توجه به امکانات و تعداد متقاضیان می توانند از تاریخ شروع به تحصیل به شرح زیر از خوابگاه های دانشجویی برخوردار شوند :

کارشناسی ارشد پیوسته                                         حداکثر 12 نیمسال 

کارشناسی ارشد ناپیوسته                                            حداکثر 5 نیمسال

دکترای تخصصی                                                       حداکثر ۸ نیمسال

مدیریت دانشجویی دانشگاه می‌تواند در صورت وجود ظرفیت، حداکثر مدت استفاده از اقامتگاه را به مدت یک ترم افزایش دهد.

ج) شرایط واگذاری

شرایط واگذاری اقامتگاه دانشجویی و نحوه امتیازبندی آن با توجه به امکانات موجود دانشگاه برای دانشجویان غیربومی که امکان تردد روزانه از محل سکونت به محل دانشگاه را ندارند ، با رعایت اولویتهای زیر توسط دانشگاه تعیین می گردد :

4-1- دانشجویان بورس مناطق محروم و دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی ( ره )

4-2- دانشجویان دارای رتبه های برتر و مقامات علمی برجسته در سطح ملی و بین المللی

4-3- دانشجویان شاهد و ایثارگر

تبصره 2: تعیین امتیاز متقاضی دریافت خوابگاه مبتنی بر ملاک های زیر و به تناسب شاخص های تعیین شده در هر یک از ملاک ها از سوی مدیریت های متولی، تعیین خواهد شد:

 

ردیف

ملاک

مرجع متولی

ضریب تأثیر از 5

1

وضعیت آموزشی و پژوهشی

تحصیلات تکمیلی

5

2

فعالیت تشکیلاتی

بسیج دانشجویی

3

3

فعالیت ورزشی

فعالیت فرهنگی تربیتی

فعالیت علمی فوق برنامه (دوره های توانمندساز)

مدیریت دانشجویی

2

4

مدیریت تربیتی

3

5

مدیریت دانشجویی

3

 

د) هزینه های خوابگاه :

1.   اجاره بهاء خوابگاه پیش از شروع هر نیمسال تحصیلی توسط مدیریت دانشجویی تعیین و اعلام می شود و این هزینه پیش از اسکان دانشجو در خوابگاه، باید پرداخت گردد.

تبصره: دانشجویان محترم تحت پوشش کمیته امداد حضرت امام (ره) و سازمان بهزیستی با ارائه مستندات به مدیریت دانشجویی، از پرداخت هزینه معاف می باشند.

2.   وضعیت نظافت و حفظ اموال خوابگاه ها در پایان هر نیمسال مورد ارزیابی قرار گرفته و در صورت عدم رعایت نظافت یا ضرر به اموال خوابگاه، جریمه تعیین شده توسط مدیریت دانشجویی جزء هزینه های خوابگاه محسوب می شود.

3.   کلیه هزینه های مربوط به خوابگاه ها در تاریخ های اعلام شده توسط مدیریت دانشجویی، به شماره حساب دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام واریز میگردد.

هـ) ضوابط کلی اسکان:

1.   خوابگاه دانشجویی قسمتی از محوطه دانشگاه محسوب می‌شود و کلیه مقررات دانشگاه در آنجا نیز لازم الاجرا است. لذا تردد در خوابگاه صرفا با کارت سکونت امکان پذیر خواهد بود.

2.     در ابتدای سکونت، اتاق و وسایل موجود در آن واحد صورتجلسه و به دانشجو تحویل داده می‌شود و هنگام تخلیه طبق همان صورتجلسه تحویل گرفته خواهد شد. و تمام دانشجویان ساکن در یک واحد در قبال اتاق مسئولیت دارند.

3.   بعد از انقضاء مهلت اسکان، فارغ‌التحصیلی، حذف ترم، مرخصی تحصیلی، انصراف یا اخراج حق استفاده از خوابگاه نیز منقضی می شود و دانشجو موظف به تحویل اتاق می باشد.

4.   دانشجو صرفا از خوابگاه تعیین شده باید استفاده نمایند و حق واگذاری به غیر یا جابجایی (حتی در همان خوابگاه) وجود ندارد و در صورت لزوم این امر صرفا با هماهنگی مسئول خوابگاه و ثبت اتاق جدید امکان‌پذیر می باشد.

5.   ساعت تردد مجاز در خوابگاه در شش ماهه اول سال از ساعت ۶ صبح تا 22  و در شش ماهه دوم از ساعت ۶:۳۰ تا 21 می باشد و از ساعت ۲۳ تا ۶ صبح سکوت عمومی در خوابگاه ها می باشد.

6.    در ایام تعطیلی خوابگاه ها کلیه لوازم شخصی باید از اتاق ها تخلیه شده و به انبار موقت منتقل شود و در غیر این صورت مدیریت دانشجویی هیچ مسئولیتی نسبت به آنها نخواهد داشت.

7.   چنانکه بستگان یا دوستان دانشجو به عنوان مهمان مراجعه نمایند پس از شناسایی و تکمیل فرم ورودی می‌توانند با دانشجو دیدار کنند و در صورت نیاز، اقامت بستگان درجه 1 به مدت یک شب با رضایت سایر هم اتاقی ها و هماهنگی با مدیریت دانشجویی امکان پذیر خواهد بود.

8.   به دلیل رعایت اصول بهداشتی، تهیه ملحفه شخصی بر عهده دانشجو می باشد و دانشگاه نسبت به تهیه آن مسئولیتی بر عهده ندارد.

 

 

 

 

............